Ta chansen att påverka både din och vår framtid

Vi ser alltid kunden som en del av vårt företag och vad är då mer naturligt än att kunden också blir delägare? Med ägarrabatter, avkastning, inflytande på vad företaget ska syssla med och vilka innovationer vi ska leta efter. Lite som ett kooperativ men med den skillnaden att man när som helst kan sälja sin andel till högstbjudande.

Vi befinner oss i en spännande utveckling där allt fler märker att vårt koncept lönar sig för köparen. Via vårt nätverk har vi tillgång till några av världens bästa experter och dessa använder vi oss naturligtvis av. Svenskt lantbruk inomgårds har stora möjligheter att utöka och det vill vi hjälpa till med.

Vårt mål är en rationell hantering med fokus på djuren där kunden ska tjäna pengar. En verksamhet som inte är lönsam är inte heller hållbar. Vår vision är en avkastning på 50.000 liter mjölk per ko i genomsnitt per livstid och köttdjur som ger betydligt högre slaktvikter på samma tid. Detta är också förutsättningen för en levande landsbygd med öppna landskap. Vi är övertygade om att det enbart är friska djur som trivs som ger bästa avkastningen. Därför utgår vi från djurens förutsättning- ar på ett rationellt och lönsamt vis för lantbrukaren.

Vi står nu för en nyemission 2017 och en publik notering under 2018. Du har nu möjlighet att följa med på vår resa och du är hjärtligt välkommen att teckna aktier i Urbanfeeders in Sweden AB. För dig som investerare/ lantbrukare är läget mycket fördelaktigt.

Klicka på dokumenten nedan för anmälningsblankett samt informationsblad.

informationsblad_emission anmälningsblankett emission

Skickar...
Ett mail har nu skickats till oss, vi hör av oss så snart vi kan.
Något gick fel...

Urbanfeeders in Sweden AB

Urbanfeeders in Sweden AB

© Copyright 2013-2015 Urbanfeeders.se